Π.Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΣΕΙΟΥ, Δρυόπων 31, 11851 Άνω Πετράλωνα, synpetralona@gmail.com

24.9.11

Όλοι και όλες στην μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής στις 7 μμ στην πλατεία Συντάγματος!



Η κυβέρνηση μας έχει κηρύξει τον πόλεμο.

Δεν φτάνει η ανεργία, η απληρωσιά και η φτώχεια μας, τώρα η κυβέρνηση έρχεται ως μαφία να μας ληστέψει επιπλέον μέσα από τα νέα χαράτσια.

Μας ζητάει έκτακτη εισφορά την οποία ονομάζει “Αλληλεγγύης” ενώ στην πραγματικότητα αυτά τα χρήματα θα φύγουν από τις τσέπες των φτωχών για να καταλήξουν και πάλι στους τραπεζίτες και τους δανειστές. Αλληλεγγύη σε ποιους κάνει η κυβέρνηση; Πάντως όχι σε αυτούς που την χρειάζονται.

Μας ζητάει δεύτερη έκτακτη εισφορά "το τέλος ακινήτων", φορολογώντας μας ανεξαρτήτως εισοδημάτων, οικονομικής κατάστασης και πρώτης κατοικίας. Έτσι μας μετατρέπει σε νοικάρηδες στο ίδιο μας το σπίτι με σπιτονοικοκύρη την τρόικα. Απειλεί με διακοπή του ρεύματος τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν!!!

Ονομάζει τις εισφορές έκτακτες την ίδια στιγμή που νομοθετικά τις μονιμοποιεί, καθώς το τέλος ακινήτων θα ισχύει για 2 χρόνια ενώ η έκτακτη εισφορά για 5! Φροντίζει ακόμα αυτό το χειμώνα εκτός της φτώχειας μας, να κρυώνουμε και στα σπίτια μας εξισώνοντας το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Η κυβέρνηση αυτή είναι συνώνυμο της βαρβαρότητας.

Εκτελούν την κοινωνία για να ζήσουν οι τραπεζίτες, οι καταθέσεις των 600ων δις των πλουσίων στις ελβετικές τράπεζες, ο αφορολόγητος πλούτος και η εκκλησία, οι εφοπλιστές. Αντί να εισπράξουν από αυτούς που έχουν, εισπράττουν από τα συνήθη υποζύγια. Τους μισθωτούς και μικρο-επαγγελματίες. Η κυβέρνηση έχει κάνει επάγγελμα πια τον εκβιασμό του λαού. Μας απειλεί με χρεοκοπία ενώ μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αυτήν και ενώ χιλιάδες οικογένειες έχουν ήδη χρεοκοπήσει.

Την απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο λαός με τον ξεσηκωμό τους, την αντίσταση και αρνούμενος να πληρώσει τους εκβιαστές της κυβέρνησης. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Το ποτήρι ξεχείλισε! Η αγανάκτηση να πλημμυρίσει τους δρόμους και τις πλατείες. Δεν θα τους αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε ανθρώπους των σπηλαίων χωρίς φως, χωρίς βιβλία τα παιδιά μας, χωρίς φάρμακα οι συνταξιούχοι, χωρίς δουλειά οι εργαζόμενοι. Δεν θα τους αφήσουμε να μας ληστεύουν και να ξεπουλάνε τον δημόσιο πλούτο της χώρας μας.

Πλεονάζον προσωπικό είναι η κυβέρνηση. Να φύγει τώρα πριν εξοντώσει τον λαό. Να αλλάξει πορεία ο τόπος.

Συμμετέχουμε όλοι και όλες στην μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής στις 7 μμ στην πλατεία Συντάγματος, που καλούν οι “αγανακτισμένοι”, σύλλογοι, σωματεία, φορείς και πρωτοβουλίες πολιτών με σύνθημα:

Δεν έχουμε, δεν αντέχουμε, δεν πληρώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου